ONZE OVERTUIGING

Mensen vallen voor merken om meerdere redenen; schoonheid, intelligentie, vrijgevigheid of gevoel voor humor. Maar boven al deze aspecten ligt creativiteit. Bij Skybox specialiseren we ons in het bevatten en cultiveren van deze creativiteit in design.

BEWUST FULL-SERVICE

Een merk tot leven te brengen, of zelfs een bestaand merk opnieuw tot bloei te brengen, vereist een aantal belangrijke elementen om te slagen. Het gaat niet alleen om creativiteit, het gaat om constante liefde en aandacht. Het draait om het merk vrijheid te geven om te groeien, online of offline. Wij bieden een mix van expertise: design, strategie, desktop publishing, ux design en development. dit zijn de elementen die niet alleen een merk helpen leven...
ze helpen een merk floreren!

ONDERDEEL VAN
DE TRIMM-FAMILIE

Skybox is een trots lid van de Trimm-familie. Samen met Trimm worden de diensten die we kunnen bieden uitgebreid met meer dan design en creativiteit.

brand-design-skybox-wheel

BRAND
 CONSULTING

AUDIT & DIAGNOSIS / WORKSHOPS
BRAND MONITORING / BRAND TRAINING / OPPORTUNITY SCAN

BRAND STRATEGY

RESEARCH / BRAND ARCHITECTURE /
BRAND POSITIONING / CORE BRAND /
BRAND BEHAVIOR / EMPLOYER BRANDING

BRAND IDENTITY

VISUAL IDENTITY / VERBAL IDENTITY /
SPATIAL IDENTITY / SONIC IDENTITY

BRAND EXPERIENCE

BRAND LAUNCH / PACKAGING /
DIGITAL MARKETING / WEBSITES /
E-COMMERCE

HOE WIJ
WERKEN

DE VIER PIJLERS
VAN ONS PROCES

EXPLORE

EN GOED MERK BESTAAT UIT VERSCHILLENDE BOUWSTENEN: MERKVISIE, MISSIE, POSITIONERING EN DE MERKWAARDEN. WE STREVEN ERNAAR OM HET MERK EN DE DOELSTELLING ERVAN ECHT TE DEFINIËREN.

CREATE

DEZE FASE BRENGT HET MERK TOT LEVEN IN
VORM, TONE OF VOICE EN GEDRAG. WE ONDERZOEKEN DE MOGELIJKHEDEN VAN HET MERK IN RELATIE TOT ZIJN IDENTITEIT.

DELIVER

EEN GOED MERK BESTAAT UIT VERSCHILLENDE BOUWSTENEN: LOGO, WORDMARK, BRANDMARK, KLEUR MERKELEMENTEN, TYPOGRAFIE, FOTOGRAFIE.WIJ LEVEREN DEZE BRAND ASSETS IN MEERDERE EXTENTIOSN OM DE MERKIDENTITEIT UIT TE ROLLEN.

EVOLVE

MATERIALEN EN TOEPASSINGEN WORDEN GEBRUIKSKLAAR GELEVERD. SKYBOX KAN HELPEN BIJ HET UITWERKEN VAN EEN IDENTITEIT. ZODRA INTERACTIEVE MIDDELEN WORDEN GELEVERD, IS HET EENVOUDIG OM DE RESULTATEN TE MONITOREN EN INDIEN NODIG TE OPTIMALISEREN OM DE EFFECTEN TE VERGROTEN.

SKYBOX REVIVES,
BUILDS AND ACCELERATES
BRANDS TO HELP
THEM REACH THEIR
FULL POTENTIAL.

We proudly worked with Marcel Wanders, Pandora, BLVG, Madurodam, Teijin, Dutch Flower Line, Hellebrekers, Xsens, Medtrum, Philips, Royal Haskoning Digital, Grolsch, Grand&Johnson and more

Does your brand need a boost?
Share your challenge with us.

OR CALL US AT + 31 53 4800480

Stay updated