VACATURE

Strategie en
New Business Lead

Skybox Design Agency is een jong en ambitieus design en branding bureau dat zich richt op het creëren van zowel zeer creatieve en innovatieve designs als branding voor haar klanten. Ter uitbreiding van ons team in Amsterdam zijn wij op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte Strategie en New Business Lead. Als Strategie en New Business Lead ben je ben je de spil in ons team. Je bouwt relaties op met nieuwe en bestaande klanten, en werkt aan het ontwikkelen van nieuwe business opportunities vanuit je vakmanschap.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

Werken als merk- en ontwerpstrateeg, samenwerken met klanten om merk- en ontwerpstrategieën te ontwikkelen die voldoen aan hun zakelijke doelstellingen en doelgroepen.

Leidt de eigen projecten en zorgt ervoor dat projecten op tijd, binnen het budget en volgens de kwaliteitsnormen worden afgerond.

Bevorderen van een positieve teamcultuur, samenwerken met medewerkers om ervoor te zorgen dat alle teamleden betrokken en gemotiveerd zijn en werken aan gemeenschappelijke doelen.

Opbouwen en onderhouden van sterke relaties met klanten, dienen als het primaire aanspreekpunt en ervoor zorgen dat aan de behoeften wordt voldaan.

Werven van nieuw werk voor het bureau, inclusief het spotten van nieuwe zakelijke kansen, pitchen aan potentiële klanten en onderhandelen over contracten.

Meewerkend voorman/vrouw bij de dagelijkse werkzaamheden van het bureau, waaronder personeel, middelen en budgetten.

Op de hoogte blijven van trends in de sector, best practices en opkomende technologieën en frisse perspectieven en ideeën brengen in het werk van het bureau.

SB-Vacature-midden

KWALIFICATIES

Ten minste 5 jaar ervaring in een leidinggevende of richtinggevende rol bij een brand & design bureau of soortgelijke creatieve organisatie.

Projectmanagement vaardigheden, met een bewezen trackrecord van het leveren van projecten op tijd, binnen het budget, volgens kwaliteitsnormen.

Uitstekende communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden, met het vermogen om sterke relaties op te bouwen en te onderhouden met klanten en teamleden.

Bewezen ervaring als brand & design strateeg, met een begrip van branding en design principes, evenals het vermogen om effectieve strategieën te ontwikkelen die zakelijke resultaten stimuleren.

Leiderschapsvaardigheden, met het vermogen om teamleden te motiveren en te betrekken, een positieve teamcultuur te bevorderen en resultaten te stimuleren.

Bewezen staat van dienst in het verwerven van nieuwe business voor het bureau, met inbegrip van het identificeren van nieuwe zakelijke kansen, pitching aan potentiële klanten, en het onderhandelen over contracten.

Kennis van de Randstedelijke creatieve markt en haar unieke trends en uitdagingen.

Een afgeronde studie in een relevant vakgebied zoals marketing, branding of design heeft de voorkeur.

Contact / solliciteren

We zijn op zoek naar een gepassioneerde en ambitieuze professional die ons team wil leiden en ons bureau naar nieuwe hoogten wil brengen. Samen kunnen we de creatieve visie van onze klanten omzetten in werkelijkheid en ons bureau laten groeien en gedijen. We kijken er naar uit om van je te horen!

Geïnteresseerd? Dan moedigen we je aan contact met ons op te nemen en vervolgens je cv en motivatiebrief te sturen. We horen graag van je!

Wil je eerst meer weten?
Bel of mail dan met Marc Woesthuis: 020 – 846 45 75 / marc.woesthuis@skybox.org.