VACATURE

Stage
Frontend Developer

Skybox Design Agency is een jong en ambitieus design en branding bureau dat zich richt op het creëren van zowel zeer creatieve en innovatieve designs en websites voor haar klanten. Ter uitbreiding van ons team in Amsterdam zijn wij op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte Stagiair Frontend Developer.

WERKWIJZE EN ORIËNTATIE

We werken met een klein team voornamelijk in sprints van enkele maanden aan nieuwe websites van klanten. In samenwerking met enkele collega-designers gaan we door een schets-, uitwerk- en ontwikkelfase. Als Design Agency streven we ernaar innovatief en opvallend te zijn, door websites te voorzien van een ‘wow’-factor, maar wel op een subtiele en chique manier. We werken graag met animaties, het liefst voor B2C partijen in bijvoorbeeld lifestyle, kleding, voeding en verzorging. Hiermee dingen we regelmatig mee naar design awards. Daarnaast leveren we ook voor B2B partijen nette onderscheidende websites en branding services, zoals logo-ontwerp, verpakkingen en beurspanelen. Kijk voor voorbeelden eens naar onze Cases.


Het merendeel van de websites ontwikkelen we in Wordpress, maar soms zal er ook een project in JavaScript voorbij komen. Daarnaast experimenteren we ook graag met nieuwe frameworks, animation libraries, CMSen en andere tooling. We geven ook de ruimte je te ontwikkelen in gerelateerde gebieden zoals SEO/marketing, hosting/systeembeheer, copywriting en design, als daar interesse voor is. De positie is dus vooral geschikt voor developers die zich graag wat breder oriënteren, niet vreemd zijn van een stukje coding, maar vooral oplossingsgericht bezig willen zijn en klanten blij willen maken. Zijn wij op zoek naar jou?

SB-Vacature-midden

KWALIFICATIES EN PROCEDURE

  • Bezig met HBO- of WO-studie, ICT-gerelateerd.
  • Ervaring met JavaScript en/of Wordpress webontwikkeling.
  • Competitieve vergoeding en MacBook van de zaak.
  • Uitgebreide lunch en flexibele werktijden.

De sollicitatieprocedure bestaat uit één of twee gesprekken, indien mogelijk het tonen van enkele websites waar je aan hebt meegewerkt en eventueel een kleine opdracht. We sparren graag over een mogelijke stageopdracht en ondersteunen daar natuurlijk mee waar nodig. We ontvangen je graag voor een kennismaking op ons kantoor in de Amsterdamse Houthavens.

Interesse? Stuur ons je CV en een korte motivatie op: mark@skybox.org

Does your brand need a boost?
Share your challenge with us.

OR CALL US AT + 31 53 4800480

Stay updated